Informatii preturi

Afișarea prețurilor pentru produse

Acest preț este recomandat de către furnizorul/producătorul produsului.
Acesta este prețul recomandat de furnizor ca fiind prețul final al produselor vandute. Furnizorul poate fi, de exemplu, producătorul sau distribuitorul produselor. Încercăm să actualizăm informațiile privind prețurile cât mai des posibil, astfel încât informațiile privind prețul de vânzare recomandat să fie întotdeauna actual.

Prețul recomandat de furnizor și convertit în moneda străină.
Acest preț este convertit dintr-o monedă a unui stat membru UE sau dintr-o monedă a unei țări terțe la cursul valutar în vigoare la data actualizării acestuia.

Prețul maxim la care am vândut produsul în ultimii doi ani.
Acesta este prețul maxim pe care produsul l-a atins în ultimii doi ani la TOPASPRO. Este un punct de referință util pentru clienții noștri, in dorinta de a-i proteja de promoțiile înșelătoare sau induse în mod artificial.
În cazurile în care afișăm prețul recomandat de furnizor, prețul recomandat de furnizor convertit dintr-o monedă străină sau prețul maxim la care am vândut produsul în ultimii doi ani, afișăm, de asemenea, diferența procentuală față de prețul actual, la care ne referim ca fiind avantajul de cumpărare al produsului.

Cel mai mic preț la care s-a vândut produsul în ultima lună.
Acesta este cel mai mic preț posibil la care ați fi putut cumpăra produsul de la TOPASPRO în ultimele 30 de zile înainte de a intra la promoție/lichidare de stoc. Este posibil ca produsul pentru care afișăm acest preț să fi fost inclus și într-o campanie în care s-a aplicat un voucher de reducere în perioada anterioară.

 

Site-ul este securizat prin