Livrare

Anvelope-Oferte.ro - Cumpara anvelope Online.

Livrare anvelope prin curierat rapid in toata tara.

Comanda comod de acasa sau de la birou anvelope pentru masina ta.

  • Livrarea anvelopelor se face prin curier rapid, oriunde in tara in termen de 1-3** zile lucratoare de la primirea comenzii..
  • Livrare GRATUITA* la comenzi cu valoare mai mare de 1500 lei (pret cu tva).
  • Tarifele percepute pentru transport variaza in functie de cantitatea comandata si de modalitatea de plata aleasa.
    Exemplu:
    Cost total livrare 1-4 Buc. - 15 lei.
    Cost total livrare 1-4 Buc. km exteriori sau platiti prin card de rate - 36 Lei.
  • Veti fi contactat de unul dintre agentii curieratului cu cateva ore inainte de a se face livrarea. In cazul in care nu sunteti la adresa indicate, ii puteti redirectiona catre noua dvs. locatie.

* pentru a putea beneficia de transport gratuit, contravaloarea comenzii dvs. trebuie achitata numerar la livrare sau in sediu Fan Courier, prin ordin de plata sau pentru plata online prin card de debit.
Nu se ofera transport gratuit pentru plata online prin card de credit cu sistem de rate. Platile in sistem de rate nu beneficiaza de transport gratuit.

Pentru comenzi cu valoare mai mica de 1500 lei (pret cu tva), avem rugamintea de a verifica taxa de transport in cosul dumneavoastra de cumparaturi.

** pentru anumite tipuri de anvelope livrarea poate dura un timp mai indelungat ( > 10 zile lucratoare). In aceste situatii operatorii nostri va vor transmite termenul de livrare.

De asemenea localitatea de livrare trebuie sa se fie in aria de acoperire Fan Courier. Daca localitatea de livrare are kilometri suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari sau ridicarea anvelopelor de la sediile Fan Courier.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie.
Contact:
Mail - contact@anvelope-oferte.ro
Telefon:
0786.633.783
0369.401.369