Livrare

Livrare anvelope prin curierat rapid in toată țara.
Comandă comod de acasă sau de la birou anvelope pentru mașina ta.
  • Livrarea anvelopelor se face prin curier rapid, oriunde in țară în termen de 1-3** zile lucrătoare de la primirea comenzii..
  • Livrare GRATUITĂ* la comenzi cu valoare mai mare de 2500 lei (preț cu TVA).
  • Tarifele percepute pentru transport variază în funcție de cantitatea comandată și de modalitatea de plată aleasă.
    Exemplu:
    Cost total livrare 1-4 Buc. - 20 lei.
    Cost total livrare 1-4 Buc. km exteriori sau platiti prin card de rate - 40 Lei.
  • Veți fi contactat de unul dintre agenții curieratului cu câteva ore înainte de a se face livrarea. In cazul în care nu sunteți la adresa indicată, îi puteți redirecționa către noua Dvs. locație.

* pentru a putea beneficia de transport gratuit, contravaloarea comenzii dvs. trebuie achitată numerar la livrare sau în sediul Fan Courier, prin ordin de plată sau pentru plata online prin card de debit.
Nu se oferă transport gratuit pentru plata online prin card de credit cu sistem de rate. Plățile în sistem de rate nu beneficiază de transport gratuit.

Pentru comenzi cu valoare mai mică de 2500 lei (preț cu tva), avem rugămintea de a verifica taxa de transport în coșul dumneavoastră de cumpărături.

** pentru anumite tipuri de anvelope livrarea poate dura un timp mai îndelungat ( > 10 zile lucrătoare). În aceste situații operatorii nostri vă vor transmite termenul de livrare.

De asemenea localitatea de livrare trebuie să se fie în aria de acoperire Fan Courier. Dacă localitatea de livrare are kilometri suplimentari, puteți opta pentru plata km. suplimentari sau ridicarea anvelopelor de la sediile Fan Courier.

Pentru alte informații vă stăm la dispoziție.
Contact:
Mail - contact@anvelope-oferte.ro
Telefon:
0786.633.783
0369.401.369

Site-ul este securizat prin