Livrare

Livrare anvelope prin curierat rapid in toată țara.
Comandă comod de acasă sau de la birou anvelope pentru mașina ta.
  • Livrarea anvelopelor se face prin curier rapid, oriunde in țară în termen de 1-3** zile lucrătoare de la primirea comenzii.
  • Tarifele percepute pentru transport variază în funcție de cantitatea comandată și de modalitatea de plată aleasă.
  • Exemplu:
    Cost total livrare 1-4 Buc. - 25 lei.
    Cost total livrare 1-4 Buc. km exteriori sau platiti prin card de rate - 40 Lei.
  • Veți fi contactat de unul dintre agenții curieratului cu câteva ore înainte de a se face livrarea. In cazul în care nu sunteți la adresa indicată, îi puteți redirecționa către noua Dvs. locație.

** pentru anumite tipuri de anvelope livrarea poate dura un timp mai îndelungat ( > 10 zile lucrătoare). În aceste situații operatorii nostri vă vor transmite termenul de livrare.

Timpul de livrare prin curierat este de obicei de 1-3 zile lucratoare, dar în perioadele aglomerate acest termen poate fi depasit, ajungand pana la 10 zile lucratoare. In aceste cazuri, va rugam să verificati statusul livrarii exacte utilizand numarul de AWB primit prin SMS de la noi.

De asemenea localitatea de livrare trebuie să se fie în aria de acoperire Fan Courier. Dacă localitatea de livrare are kilometri suplimentari, puteți opta pentru plata km. suplimentari sau ridicarea anvelopelor de la sediile Fan Courier.

Pentru alte informații vă stăm la dispoziție.
Contact:
Mail - contact@anvelope-oferte.ro
Telefon:
0786.633.783
0369.401.369

Site-ul este securizat prin