Termeni si Conditii

Sugestii și reclamații

Recomandare: Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastra va rugam sa specificati toate detaliile relevante in cazul de fata – de exemplu: numarul si data comenzii, numarul facturii, nume, model si cod produs, data expeditie colet, etc.

De aceea, va rugam sa ne transmiteti informatii legate de problema pe care ati intampinat-o folosind unul dintre urmatoarele canale de comunicare:

Ne asumam responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor de contact pe care le furnizati.

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvarii corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ati adus la cunostinta. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.Termenul maxim de rezolvare poate dura pana la 30 de zile calendaristice.

Va multumim pentru increderea pe care o acordati servicilor noastre.

Politica de returnare

Conform legislației în vigoare privind drepturile consumatorilor, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără să fiți nevoit sa justificați decizia de retragere si fără să suportați alte costuri decât costurile directe de returnare, în termen de 14 zile îcepând de la ziua în care intrați in posesia fizică a produsului.

Produsul se va returna în aceeași stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit).

 

Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:

- anvelope care nu au fost comercializate de SC TOPASPRO SRL

- anvelope montate si demontate;

- anvelope ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;

- anvelope depozitate necorespunzator.

Veți informa TOPASPRO SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui e-mail la contact@anvelope-oferte.ro. In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, veți primi detaliile cu privire la solicitarea inaintata.

Costul de returnarea a produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba confirmare de primire. SC TOPASPRO SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate, in contul comunicat de client pe adresa de email, care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 14 zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport.

Ziua in care va exercitati dreptul de retragere din contract nu se va lua in seama la calculul termenului, iar in cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, vom prelungi termenul in mod corespunzator.

“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

Produsele cu lipsă de conformitate:

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul www.anvelope-oferte.ro pot fi returnate dupa notificarea  SC TOPASPRO SRL . In acest caz clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.
Vom organiza ridicarea produsului gresit de la client prin intermediul unui serviciu de curierat. Dupa ce produsul gresit ajunge la noi, vom initia inlocuirea cu produsul corect, conform specificatiilor tehnice afisate pe site, sau vom efectua rambursarea contravalorii produsului, inclusiv a cheltuielilor de expeditie aferente. Clientul poate opta pentru una dintre aceste doua optiuni.

 Produsele primite defecte

Produsele achizitionate care sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In cazul in care produsul nu mai este disponibil clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu unul similar la alegerea sa, fie pentru returnarea contravalorii acestuia.Mentionam faptul ca daca notificarea se va face ulterior termenului mentionat anterior de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

  • Către [aici se introduce numele, adresa poștală și, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax și adresa de e-mail ale profesionistului]:
  • Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii
  • Comandate la data (*)/primite la data (*)
  • (*) A se elimina mențiunea inutilă, după caz.
  • Numele consumatorului (consumatorilor)
  • Adresa consumatorului (consumatorilor)
  • Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)s\
  • Data

Condiții de garanție

La livrarea anvelopelor, pe langa factura, se va emite un certificat de garantie, conform legii 449/2003 republicata in 2008. Acesta se poate trimite pe e-mail, in format electronic, dupa primirea produselor comandate, la cererea dumneavoastra sau se poate descarca din Contul meu. Mentionam faptul ca pe baza facturii fiscale (data inscrisa in factura),termenul de garantie este de 24 luni de la primirea produselor de catre cumparator daca acestea au fost montate intr-un SERVICE autorizat.

Prin acest certificat va garantam lipsa defectiunilor de material sau fabricatie la anvelopele vandute, cu conditia utilizarii lor in regim normal, conform standardelor internationale UN ECE nr. 30, UN ECE nr. 34, ETRTO, DOT nr. 109 si DOT nr. 119 si cu respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa. Conditiile normale de utilizare ale anvelopelor impun respectarea parametrilor imprimati pe anvelopa, referitor la sarcina maxima pe roata corelata cu presiunea maxima de utilizare si cu viteza maxima admisa.

 

Toate anvelopele comercializate de SC TOPASPRO SRL beneficiaza de garantia comerciala, care se acorda pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane, dar nu mai mult de 24 de luni de la data inscrisa pe factura de vanzare si in conditiile unei exploatari/utilizari corespunzatoare.

 

SC TOPASPRO SRL asigura cumparatorului lipsa de conformitate aparuta in termen de 2(doi) ani de la livrare, in functie de durata medie de viata a produsului. Pentru anvelope durata medie de viata este pana la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1.6 mm la anvelopele pentru autoturisme si de 2 mm la anvelopele pentru camioane. Pentru jante durata medie de viata este de 3 (trei) ani.

Producatorul / vanzatorul de anvelope si jante acorda garantie pentru viciile ascunse in conformitate cu prevederile O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata, pentru durata medie de utilizare a produselor.

Pentru lipsa conformitatii produsului se acorda o garantie de 24 de luni, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Pe perioada expertizei tehnice, SC TOPASPRO SRL nu se angajeaza sa înlocuiasca anvelopa care este obiectul reclamatiei decat contra cost.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client. Cheltuielile vor fi rambursate de catre vanzator doar daca produsul/produsele sunt acceptate ca fiind defecte de producator. Produsele vor fi expediate printr-o firma de curierat la adresa indicata de catre vanzator. In cazul in care produsele sunt respinse pentru garantie, vanzatorul va returna produsul/produsele tot prin intermediul unei firme de curierat, cu costul suportat de client. In situatia in care, in termen de 15 zile, clientul nu comunica daca doreste produsul/produsele inapoi, acestea vor fi supuse procesului de reciclare.
 

Situații in care nu se acordă garanții:

- Anvelope care nu au fost comercializate de vanzator;

- Anvelope ce prezinta intepaturi, taieturi, zgarieturi, ruperi de material;

- Anvelope montate pe jante nerecomandate (tip / dimensiune necorespunzatoare), deformate, corodate, sau cu alt defect evident;

- Anvelope care au fost montate in service-uri neautorizate;

- Folosirea unei dimensiuni incorecte a anvelopei sau a unui profil necorespunzator domeniului de utilizare;

- Montarea improprie sau neprofesionala, lipsa echilibrarii ansamblului anvelopa / janta;

- Folosirea anvelopei intr-o pozitie geometrica necorespunzatoare sau defecte ale anvelopei cauzate de parti ale masinii care lucreaza necorespunzator ( defecte mecanice ale autovehiculului );

- Nerespectarea instructiunilor de umflare, sarcina si viteza de rulare inscriptionate pe flancul anvelopei;

- Defecte de natura mecanica sau chimica (deformari prin presare, indoire, lovire, apropiere de surse de caldura);

- Modificarea suprafetei anvelopei ca urmare a taieturilor sau folosirii ei in scopuri sportive;

- Anvelope reparate sau cu profilul de rulare sub limita specificata mai sus;

- Anvelope si jante cu deteriorari cauzate de conditii atmosferice ( crapaturi ) sau ca urmare a altor cauze ( accidente, incendii, vandalism, forta majora );

- Anvelope declasate, care au polizate sau razuite seria DOT;

- Anvelope utilizate in regim de curse automobilistice sau competitii;

- Anvelope asupra carora s-a intervenit mecanic, chimic, termic (impact, contact cu produse chimice agresive, contact termic);

- Jante zgariate, deformate, lovite.

Orice reclamatie trebuie insotita de factura sau chitanta emisa de vanzator, dovada montarii anvelopelor intr-un service autorizat R.A.R. si de prezentul certificat de garantie.

Firma noastra, in calitate de vanzator, intocmeste demersurile necesare la partener/producator, care isi rezerva dreptul de a verifica reclamatia, prin expertii sai, inainte de a lua decizia finala legata de rezolvarea acesteia.

 

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de SC TOPASPRO SRL (numita in continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social in Victoria, Piata Parcului 6/5, avand codul de inregistrare fiscala RO25784329, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J08/1080/2009, telefon: 0786-633783.

SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare. In cazul erorilor de operare legate de pret, SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:
• SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand SC TOPASPRO SRL, care se afla la adresa www.anvelope-oferte.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informaţii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de SC TOPASPRO SRL in magazinul virtual www.anvelope-oferte.ro, site web administrat de SC TOPASPRO SRL.
• UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
• CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
• UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC TOPASPRO SRL

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.anvelope-oferte.ro este proprietatea SC TOPASPRO SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).
Folosirea de catre orice persoana, fara acordul SC TOPASPRO SRL a elementelor de grafica web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise: accesarea site-ului www.anvelope-oferte.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Informatiile de pe site pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
Eventualele sesizari ale incalcarii drepturilor de autor, se pot trimite pe adresa info@anvelope-oferte.ro

 

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Trimiterea unor e-mail-uri sau SMS de comunicari comerciale de catre Societate catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Societatii la adresa: contact@anvelope-oferte.ro

Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a www.anvelope-oferte.ro trimitand un e-mail la adresa: contact@anvelope-oferte.ro
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

TOPASPRO SRL este operator de date cu caracter personal și este înregistrat în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.), sub numărul de operator 35158.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către TOPASPRO SRL numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR). Vezi prelucrarea datelor cu caracter personal

Declinarea responsabilității

Continutul site-ului www.anvelope-oferte.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. In cazul in care livrarea a fost facuta iar eroarea a fost depistata ulterior, produsele pot fi returnate daca nu au fost montate pe masina, TOPASPRO SRL urmand sa suporte doar costurile de transport.

 

Publicitate ți legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii SC TOPASPRO SRL  nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

Limitarea răspunderii

SC TOPASPRO SRL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. SC TOPASPRO SRL. face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea SC TOPASPRO SRL. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe SC TOPASPRO SRL  pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.anvelope-oferte.ro.

Pentru caz de forta majora, SC TOPASPRO SRL. si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al SC TOPASPRO SRL., lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe SC TOPASPRO SRL. si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Anvelope sau orice alt aspect relationat Serviciului Anvelope.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

 

Modificarea Termenilor și Condițiilor

SC TOPASPRO SRL are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Anvelope.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale SC TOPASPRO SRL, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a judetului Sibiu.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Toate comenzile plasate pe www.anvelope-oferte.ro vor primi o confirmare prin mesaj SMS. O comanda nu poate fi livrata pana cand nu veti primi un mesaj SMS de confirmare din partea noastra, care va indica ca aceasta a fost transmisa catre depozit. Produsele cumparate de pe website-ul nostru sunt livrate in Bucuresti sau in alte zone din tara prin intermediul firmei de curierat rapid.

De asemenea localitatea de livrare trebuie sa fie in aria de acoperire Fan Courier. Daca localitatea de livrare are kilometri suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari sau ridicarea anvelopelor de la sediile Fan Courier.

Pentru anumite tipuri de anvelope livrarea poate dura un timp mai indelungat ( > 10 zile lucratoare). In aceste situatii operatorii nostri va vor transmite termenul de livrare.

Timpul de livrare prin curierat este de obicei de 1-3 zile lucratoare, dar în perioadele aglomerate acest termen poate fi depasit, ajungand pana la 10 zile lucratoare. In aceste cazuri, va rugam să verificati statusul livrarii exacte utilizand numarul de AWB primit prin SMS de la noi.

 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
Toate produsele prezentate pe www.anvelope-ofert.ro pot fi achizitionate, daca sunt disponibile in stoc. Scietatea nu se obliga sa onoreze comanda decat daca produsele comandate se afla in stoc, la pretul specificat. In cazul in care dintr-o eroare produsul comandat nu se afla in stoc, va vom anunta imediat si veti decide daca doriti sa comandati un alt produs. Vanzatorul nu va trimite produse similare care sa inlocuiasca produsul comandat, decat dupa informarea si acceptul final al clientului.

 

Preț

Preturile prezentate includ TVA (19%);

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.

In cazul in care optati pentru plata cu cardul in rate costul de livrare este de 15 lei/buc.

Cum plătesc?

Plata online cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, etc)
In cazul in care ati ales aceasta modalitate de plata veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastra sa fie preluate de persoane neautorizate in momentul in care efectuati o plata.

Plata online cu cardul prin intermediul următorului procesator de plăți online: MobilPay - Netopia

 

Plata prin ordin de plata (OP)
Transferul bancar se va efectua conform facturii proforma pe care o veti primi pe e-mail, in timp ce originalul facturii se va regasi in colet. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe adresa noastra de email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii partenera Anvelope-Oferte.ro. Va recomandam sa realizati plata in maxim doua zile lucratoare, in caz contrar comanda va fi anulata.

 

Plata la livrare in numerar
La livrarea coletului veti achita reprezentatului Anvelope-Oferte.ro/curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra si a costurilor de transpor. Plata se face integral si in lei.

FAN Courier Express SRL, in baza contractului comercial semnat, este imputernicit sa incaseze contravaloarea coletelor expediate si facturate de client. Codul fiscal permite acest lucru potrivit art. 271 alin (3) lit.e).

Date fiscale

S.C. TOPASPRO S.R.L

RC.: J08/1082/2009

CUI: RO 25784329

Punct de lucru: Strada Plugarilor Nr.9,judetul Sibiu

Cont - RO74OTPV0000000003335465

Banca - OTP BANK

Capital social: 200 lei

 

Site-ul este securizat prin