Kumho Ecsta V700, creata special pentru Mini Cooper

, , , , , , ,

img-483690-2-minijcwgpkumhoV700_3

Kumho Tyre a fost ales sa furnizeze echipament original pentru MINI John Cooper Works GranPrix. Modelul de anvelopa care echipeaza cea mai sportiva editie a constructorului este Ecsta V700 Ultra, cu dimensiunea 215/40 R17.

MINI JCW GP este o editie speciala, aceasta fiind proiectata pe baza masinii de curse MINI, care a castigat de trei ori Raliul Monte Carlo in anii ’60, producandu-se doar 2000 de unitati in intreaga lume. Noul MINI, echipat cu pneuri Ecsta V700, este cel mai rapid model din istoria MINI.

Intreaga gama de anvelope din clasa „Ultra High Performance” de la Kumho ofera manevrabilitate, stabilitate la viteze mari, aderenta excelenta, precum si zgomot redus si confort remarcabil la rulare. Ecsta V700, creata special pentru MINI, are un design al benzii de rulare asimetric, pentru a oferi aderenta optima pasionatilor de viteza.

Pe langa BMW, Kumho este furnizor de pneuri de prima echipare si pentru alti producatori de automobile cum ari fi Mercedes-Benz, Volkswagen, Chrysler, GM si Ford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.