Hankook

, , , , , , ,
anvelopa mercedes, anvelopa masini de curse

Compania Hankook a fost fondata in 1941 si a fost prima fabrica de anvelope din Coreea.Hankook Tire este o companie care produce anvelope de inalta performanta,cu ajutorul tehnologiei inovatoare din cele cinci centre globale de cercetare și dezvoltare din Coreea de Sud, Germania, SUA, China și Japonia.

    A fost numit furnizorul oficial de anvelope pentru Deutsche Tourenwagen Masters (DTM),cea mai mare competitie motorsport din lume,dupa Formula 1.Marca Hankook a devenit cunoscuta datorita anvelopelor radiale si a celor cu pliuri oblice care sunt caracterizate prin calitate,siguranta,durabilitate si performanta exceptionala.In prezent, anvelopele Hankook sunt disponibile in peste 180 de tari, compania fiind clasata pe locul al saptelea in urma veniturilor realizate din vanzari la nivel Mondial si pe locul 3 in Asia,de catre revista Modern Tire Dealer. Compania are peste 21.000 de angajati in cele patru sedii regionale si peste 20 de filiale.

    Din 2016,Hankook devine sponsorul oficial al competitiei  ¨24-Hour¨,desfasurata in Dubai.Aproximativ 100 de masini de curse au fost echipate cu anvelopele de inalta performanta Hankook.

M-Hankook-24H-Dubai-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *