CrossClimate, noua anvelopa lansata de Michelin

 Michelin a prezentat cea mai noua anvelopa a lor, numita CrossClimate. Inventia Michelin vine pe fondul statisticilor care arata ca 65% dintre europeni folosesc anvelope de vara tot timpul anului.

          Anvelopa CrossClimate are compozitia diferita, comparativ cu cea a anvelopelor mixte. Banda de rulare este foarte redusa, astfel se creste capacitatea compusului de a adera la suprafata de rulare ( carosabil uscat, umed sau acoperit cu zapada). In plus, noul strat intern de cauciuc reduce semnificativ generarea de caldura, acest lucru fiind posibil prin introducerea siliciului de ultima generatie in amestecul de cauciuc.

          Profilul anvelopei este in V, cu lamele 3D interblocante. Acestea îmbunătăţesc aderenţa pe zăpadă atât lateral, datorită unghiului zonei centrale a benzii de rulare, cât şi longitudinal, datorită unghiului mai larg din zona umerilor. În plus, lamelele striate, cu o grosime variabilă şi geometrie complexă, produc pe zăpadă un efect de gheară, crescând în acest fel tracţiunea.

          Anvelopa CrossClimate este o anvelopa cu performante bune iarna , fapt certificat prin primirea marcajului M+S, a logo-ului cu munte cu trei creste si a fulgului de zapada. Este genul de anvelopa cu care iti poti echipa masina o singura data si sa nu te mai intereseze starea vremii.

          Odată cu lansarea sa din luna mai 2015, anvelopa MICHELIN CrossClimate va fi disponibilă în 23 de dimensiuni diferite, de la 15 la 17 inci, iar in momentul in care va fi comercializata in Romania, o veti gasi si pe site-ul nostru: anvelope-oferte.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.