Anvelopele RunFlat

Anvelopele RUNFLAT maresc siguranta activa in traficul rutier, deoarece autovehiculul poate fi controlat in cazul unui defect de anvelopa. Astfel, roata de rezerva devine inutila. Acest lucru economiseste resurse, carburant si creeaza spatiu pentru un volum mai mare de bagaje in portbagaj.

In cazul unei anvelope runflat, daca este avariata, aceasta mai poate fi utilzata inca 100 km la o viteza de 80 km/h. Pentru a permite rularea continua dupa o eventuala pana, anvelopele Runflat sunt echipate cu niste pereti laterali. Acesti pereti laterali impiedica tocirea anvelopelor sau chiar explozia lor. O alta functie a peretilor laterali este comunicarea dintre servodirectie si frana.

Anvelopele Runflat dispun de un afisaj de pana pentru a atentiona soferul asupra posibilei daune a cauciucului. Acestea atentioneaza printr-un semnal optic deteriorarea anvelopei.

Run Flat Tyre

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>